top of page
Podium

ACTIVITATE ȘTIINȚIFICĂ

Sunt autor a numeroase lucrări științifice prezentate la evenimente medicale de endocrinologie din țară și din străinatate.

Îmi place emoția descoperirii care însoțeste procesul de documentare pentru lucrare și îmi place dialogul prilejuit de conferințe.

congres RPNES 1.jpg

Terapii țintite în cancerul tiroidian diferențiat

23.11.2019

În luna noiembrie a avut loc la Timișoara al 22-lea Simpozion de Psihoneuroendocrinologie. Am avut plăcerea de a vorbi în cadrul acestui eveniment despre indicațiile tratamentului cu inhibitori de tirozin-kinază în cancerul tiroidian diferențiat rezistent la radioiod, despre beneficii, limite și efecte adverse plecând de la experiența pacienților noștrii evaluați în cadrul Institutului Parhon și de a trece în revistă potențiale alternative de tratament pe care ne așteptăm să le aducă anii viitori.

ziua parhon.jpg

Rolul MMP-9 în diagnosticul și prognosticul cancerului tiroidian

08.11.2019

Azi sărbatorim 73 de ani de endocrinologie românească de varf în Institutul National de Endocrinologie Parhon! Mă simt onorată să fac parte din acest grup select și sunt bucuroasă că am avut ocazia să prezint o parte din rezultatele activitații de cercetare din Institut în domeniul cancerului tiroidian. 

zilele Parhon1.jpg

Valoarea MMP-9 seric în cancerul tiroidian este înalt dependentă de condițiile de dozare

bruecke_budapest_800.png

09.09.2019

Întâlnirea European Thyroid Association,

una dintre cele mai selecte conferințe dedicate afecțiunilor tiroidiene. Am avut plăcerea să vorbesc din nou despre rezultatele proiectului Genitir și despre rolul și limitele Matrix Metaloproteinazei 9 în cancerul tiroidian diferențiat.

ETA poster.jpg
bottom of page