top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiRuxandra Dobrescu

Sunt o norocoasă...

Din multe privințe, sunt o norocoasă!


Am trecut și eu, ca voi toți, prin tot felul de încercări... și boală, și suferință, și grijă pentru cei dragi... prea multă muncă, dezamăgiri, noi începuturi...


Sunt însă o norocoasă pentru că îmi dau seama cât de mult îmi place ce fac... și din comentariile voastre înțeleg că e destul de clară pasiunea din spatele tastaturii mele!

Photo: www.freepik.com - Designed by bedneyimages / Freepik


Vă mulțumesc că îmi sunteți aproape și mulțumesc pentru toate zâmbetele, toate comentariile și toate florile pe care mi le trimiteți! Nu reușesc întotdeauna să răspund pentru că din păcate timpul este limitat și în orele de care dispun, atâtea câte sunt, prefer să vă pregătesc materiale noi... Citesc însă cu mare bucurie comentariile voastre și mă bucură mult că lucrurile de care vorbim vă sunt utile...


De câteva zile este funcțional și canalul meu de YouTube, ăsta e noul meu proiect! M-am gândit că pentru mulți e poate mai comod să povestim față în față... dacă vă place acest gen de materiale, vă rog dați-mi de veste! Și dacă vreți să fiți mereu informați de îndată ce încarc un nou video, abonați-vă la canalul de YouTube... e gratuit, și ne aduce mai aproape ca comunitate!


Mulțumesc că îmi sunteți aproape!


249 afișări1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

1 Comment


Gina Vintilescu
Gina Vintilescu
Mar 06, 2021

Mi-as dori sa va cunosc parerea in legatura cu aceasta petitie:

https://www.tiroidaromania.org/

V-am urmarit postarile si aveti un discurs asemanator cu doctorii la care am fost pana acum. Ii schimb mereu pentru ca nici unul nu m-a tratat cu respect. Nu s-au preocupat de cum ma simt, au citit analizele si gata - din punctul lor de vedere sunt ok.


Like
bottom of page